Dit zijn de Start Academy-finalisten 2024!

Dit zijn de Start Academy-finalisten 2024!

Op dinsdag 16 maart zakten alle halve finalisten van Start Academy af naar Brussel om er de pitch van hun leven te geven voor een professionele jury. Ze haalden al hun overtuigingskracht uit de kast, onderdrukten hun knikkende knieen en bliezen alle juryleden van hun sokken waardoor de beslissing niet simpel was. Maar na lang overleg slaagde de jury er in om de knoop door te hakken en 6 finalisten te selecteren voor de grote finale op 30 april.

  • SWYP bundelt alle  tandheelkundige leveranciers op een website zodat het aankoopproces van dentale teams efficiënter kan verlopen
  • Pureto wil puree opnieuw hip maken. Puerto geeft een trendy twist aan klassieke pureegerechten door Pureto-bowls met unieke smaakcombinaties te serveren. 
  • Tunebox wil een nieuw medium voor muziekliefhebbers op de markt brengen waarbij de authenticiteit en vormfactor van de platenspeler geintegreerd wordt met moderne streamingdiensten zoals Spotify.
  • Save Me App  is een applicatie die instaat voor de veiligheid van jongeren terwijl ze op stap zijn. 
  • Just Say Innovate wil innovaties in de BMX-wereld introduceren. Het eerste product is een verstelbare remhendel waardoor kinderen de sport efficiënter en effectiever kunnen beoefenen.
  • VR For Musicians zet VR in om de prestatie van (professionele) muzikanten te verbeteren.

We wensen deze 6 finalisten alvast veel succes toe op de finale. Dikke proficiat ook aan alle halve finalisten die het net niet haalden maar ook ontzettend goed bezig zijn. En een welgemeende dankjewel aan alle juryleden voor hun kritische blik & doordachte keuzes.

Op naar de finale!