SCHRIJF JE IN VOOR START ACADEMY

Start Academy is zowel een inspiratietraject als een wedstrijd waar ALLE ondernemende studenten met leuke ideeën en 'goesting' zich voor kunnen inschrijven.

Het formele wedstrijdtraject loopt van februari tot april en bestaat uit workshops en seminaries, met begeleiding van experts en coaches zoals Lieze Geebelen, Karel Cardoen en Francis De Nolf.

We eindigen met zes finalisten die kans maken op de hoofdprijs van €2.500 startkapitaal, maar voor alle deelnemende teams beogen we een intensief leerproces, bieden we vele netwerking opportuniteiten, straffe coaching en … een mooie referentie op de CV!

Het warm water hoef je niet meer uit te vinden maar een eenvoudig idee kan een sterke business worden. Heeft jouw idee kans op slagen? Schrijf je dan nu in bij VLAJO voor deelname aan Start Academy!

Vind alle info over Start Academy op https://www.start-academy.be/wedstrijd.

REGISTREER JE BIJ VLAJO VOOR JE DEELNAME AAN START ACADEMY

Gelieve je persoonlijke gegevens in te vullen.

ACCOUNTINFORMATIE

Creëer hier je Vlajo-account om op de Vlajo-website te kunnen inloggen.
Opgelet: je wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en uit minstens een letter, cijfer en een speciaal teken bestaan.

Vlajo verwerkt deze gegevens met het oog op haar ledenadministratie. Je hebt het recht om kosteloos je gegevens te consulteren en waar nodig te verbeteren. Vlajo houdt eraan jouw gegevens sterk te beschermen, je kan dit nalezen in onze privacyverklaring.