SCHRIJF JE IN VOOR START ACADEMY

Start Academy is zowel een ideeënwedstrijd als een begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee.

DOEN staat centraal tijdens Start Academy. Je duikt de markt in om te ontdekken welk potentieel in jouw idee zit. Hierbij word je begeleid door een persoonlijke coach en een reeks van experts.

Start Academy start van zodra je ingeschreven bent en loopt tot april 2021. Vanaf februari 2021 doe je relevante inzichten op tijdens diverse workshops en webinars. Tijdens de pitch o' clock selecteert een professionele jury de zes beste ondernemingsideeën, deze teams stromen door naar de finale van Start Academy en maken kans op een startkapitaal van €1.500!

Je kan zowel individueel als in team (maximaal zes personen) deelnemen aan Start Academy. Deelname is gratis en meer dan waardevol!

Niet twijfelen, gewoon doen!

REGISTREER JE BIJ VLAJO VOOR JE DEELNAME AAN START ACADEMY

Gelieve je persoonlijke gegevens in te vullen.

ACCOUNTINFORMATIE

Creëer hier je Vlajo-account om op de Vlajo-website te kunnen inloggen.
Opgelet: je wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en uit minstens een letter, cijfer en een speciaal teken bestaan.

Vlajo verwerkt deze gegevens met het oog op haar ledenadministratie. Je hebt het recht om kosteloos je gegevens te consulteren en waar nodig te verbeteren. Vlajo houdt eraan jouw gegevens sterk te beschermen, je kan dit nalezen in onze privacyverklaring.