Deelnemers worden klaargestoomd door 4 top-experts

Deelnemers worden klaargestoomd door 4 top-experts

Het waren drukke weken voor de Start Academy-deelnemers! Tijdens een boeiende webinarreeks kregen ze een stoomcursus van 4 rasechte experts.

Stijn Preuveneers van marktonderzoeksbureau Volt District mocht als eerste de spits afbijten met een webinar over marktbevraging. Met meer dan 10 jaar ervaring op de teller, bezorgde hij ons heel wat interessante tips en tricks over klant- en marktonderzoek.

Hierna was het de beurt aan Louis Sonneville & Sander Govaerts van marketingbureau Strarex. Dankzij hun inzichten kent marketing geen geheimen meer voor ons en weten we dat het meer is dan een mooie visual of website.

Philippe Verlooy van BPN Paribas Fortis nam vervolgens de fakkel over. In zijn opmerkelijke webinar vertelde hij de deelnemers alles over het financiële plan. Uit welke elementen bestaat zo'n plan, welke financieringsmogelijkheden bestaan er en hoe geef je je ondernemersidee een financiële boost? Hij beantwoordde al onze vragen zodat we met praktische tips aan de slag konden.

Als laatste mochten we niemand minder dan Severine Willems van BNP Paribas Fortis ontvangen om al haar geheimen rond prijszetting met ons te delen. Dankzij haar interessante inzichten weten we waarom een goede prijszetting belangrijk is, waaruit die bestaat en waarom de mening van de klant een belangrijk onderdeel is.

Met al deze inzichten op zak zijn de Start-Academy deelnemers helemaal klaar voor de Dating & Debating-avond op 28/04 in de gebouwen van BNP Paribas Fortis in Antwerpen.