Blaere wint Start Academy 2022

Blaere wint Start Academy 2022

Uit 119 kandidaten werden 6 finalisten geselecteerd. Zij mochten op 10 mei alles uit de kast halen tijdens de grote finale en hun ideeën pitchen aan een professionele jury. Blaere van Universiteit Gent werd tot grote winnaar uitgeroepen. Incontinentie aanpakken, is misschien niet meteen een idee dat je met jonge mensen associeert. Maar met zijn draagbare sensor en bijhorende app bedacht Iben Braeckevelt wel een geweldige oplossing voor een ongemakkelijk probleem. Naast een startkapitaal van 1.500 euro wint hij tot 15.000 euro aan consultancy van verschillende partners.

Een dikke proficiat aan de winnaar en alle finalisten. Ook een mega-applaus voor alle deelnemende groepen. Het is fantastisch om zoveel jong ondernemend geweld te spotten. 

Geniet nog even met mee...

Aftermovie Finale Start Academy 2022

Foto's Finale Start Academy 2022

Aftermovie Vlajo Next Gen Fest 2022 

BNP Paribas Fortis nieuwsitem