Homate wint Start Academy 2021

Homate wint Start Academy 2021

Gauthier Tijtgat en Seppe De Cock van Homate hebben de 12de editie van Start Academy gewonnen! Gauthier en Seppe bedachten een oplossing voor een veelvoorkomend probleem binnen de domoticawereld. Omdat grote spelers zoals Google en Amazon slechts met een handvol merken samenwerken, kan het gebeuren dat je meerdere besturingssystemen moet aanschaffen om al je apparaten vanop afstand te besturen. Daarom ontwikkelden ze een systeem, Homate, waarmee je al je apparaten vanuit één plek kan besturen. Homate is de draadloze totaaloplossing om woningen of gebouwen duurzamer en slimmer te maken. Met de zelfontwikkelde controller zorgen Gauthier en Seppe voor een betaalbaar en laagdrempelig smart-home-systeem. Het winnende team gaat aan de haal met 1.500 euro cash en een mooie consultancy cheque van Deloitte en Linklaters. 

Proficiat Seppe en Gauthier en trotste coach Matthias! Het Start Academy-team wenst jullie veel succes met de verdere uitbouw van jullie start-up!