Alumni in de kijker: Colin Deblonde van Dripl

Alumni in de kijker: Colin Deblonde van Dripl

Deze week in onze spotlight: DRIPL - WINNAAR START ACADEMY 2020

Colin Deblonde stampte samen met Lucas Moreau, Mathijs Vanacker en Lukas Marivoet Dripl uit de grond. Hun idee? Een innovatieve drankautomaat die je op een duurzame, gezonde en gebruiksvriendelijke manier smaakdranken in het openbaar laat consumeren.

“Dankzij de intensieve coaching en leerrijke workshops van Start Academy hebben we onze ondernemersskills verder kunnen ontwikkelen en onze start-up naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze ideeënwedstrijd gaf ons volop kansen en vertrouwen als student-ondernemers. Start Academy is een ongelooflijke springplank geweest.”

Zit jij zelf ook met een idee maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen?

  • Stel je vóór 15 februari kandidaat op www.start-academy.be en ga meteen aan de slag met jouw persoonlijke coach!