Alumni in de kijker: Joren Vervoort van Velusta

Alumni in de kijker: Joren Vervoort van Velusta

Joren Vervoort won Start Academy in 2019 samen met studiegenoten Jarid Janssens, Benjamin Stuer en Luka Šeparoviz. Deze vier (ex-)ingenieursstudenten met een passie voor het wielrennen zagen hun fictief studentenproject Velusta uitgroeien tot een volwaardige start-up. Ze brachten een wielerbroek op de markt - de Velusta PROTEC I - die renners volledige bescherming biedt bij een zware valpartij op asfalt. 

Velusta bracht al de eerste broeken op de markt. Het viertal is nog lang niet van plan om te stoppen, in de toekomst willen ze een volledige kledinglijn voor wielrenners uitbrengen. Neem zeker eens een kijkje op www.velusta.com

Zit jij zelf ook met een idee maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Stel je voor 15 februari kandidaat op www.start-academy.be en ga meteen met je persoonlijke coach aan de slag!