Start Academy zoekt coaches uit de ondernemerswereld

Vlaanderen bulkt van jong ondernemend talent! Start Academy wil studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee ontdekken én een duwtje in de rug geven om hun ondernemingsdroom in realiteit om te zetten. Van februari tot april 2021 duiken de Start Academy-deelnemers de markt in om te ontdekken welk potentieel in hun ondernemingsidee zit. De deelnemers kunnen beroep doen op een persoonlijke coach met wie ze eens van gedachten kunnen wisselen over hun ondernemingsidee. Start Academy is op zoek naar gepassioneerde ondernemers die de rol van coach op zich willen nemen. Goesting om jouw passie en expertise met ondernemende studenten te delen? Registreer je als coach op www.start-academy/registreren. Je tijdsinvestering is beperkt, je impact des te groter. 

Doorheen Start Academy werken de studenten volop aan hun ondernemersidee én hun persoonlijke groei. Elk team wordt gekoppeld aan een persoonlijke coach, deze coach helpt het team om het ondernemingsidee naar een hoger niveau te tillen. Wat zijn jouw taken als coach? Je kiest zelf of je een bepaald team al dan niet wil coachen. Vervolgens bespreek je samen met het team hoe vaak het team je mag contacteren en op welke wijze de coaching vorm krijgt (fysieke coaching, online coaching…).  

Als coach maak je deel uit van het Start Academy-netwerk en kom je in contact met hogescholen, universiteiten, ondernemende studenten en collega-ondernemers. We nodigen jou bovendien ook uit op het online slotevent in mei 2021. 

Twijfel niet langer, registreer je als coach! Samen geven we een boost aan het ondernemend talent van morgen!