Start Academy-coach Matthias Browaeys schittert in VTM-programma 'Jonge Wolven'

Start Academy-coach Matthias Browaeys schittert in VTM-programma 'Jonge Wolven'

Vanaf maandag 31 augustus biedt VTM in een nieuw programma een inkijk in het leven van jonge Vlaamse ondernemers. De kijker krijgt in ‘Jonge Wolven’ te zien hoe 11 jonge ondernemers hun business aanpakken en hun dromen najagen. Ook Start Academy-coach en Vlajo-alumnus Matthias Browaeys (26), oprichter van het crowdlendingplatform WinWinner en funding agency The Harbour (beide in Gent gevestigd), is een van de ondernemers die een cameraploeg in zijn kielzog meekreeg. 

Met zijn ondernemingen die andere bedrijven bijstaan bij hun zoektocht naar financiering, staat Browaeys dagelijks in contact met andere ondernemers. “Het is dan ook leuk dat niet alleen WinWinner en The Harbour in the picture komen, maar ook onze klanten. Met mijn deelname wil ik aantonen dat het Vlaamse ondernemerslandschap bruist. En misschien worden op die manier ambitieuze jonge mensen geïnspireerd om ook de sprong naar het ondernemerschap te wagen.”

Naast de businesskant volgt de cameraploeg de jonge ondernemers ook in hun privéleven. “Het was leuk om die afwisseling te tonen. Hard werken en plezier maken kunnen zeker hand in hand gaan”, aldus Browaeys.

Alle ondernemers die gevolgd worden in Jonge Wolven, zijn nog geen 30 jaar oud. Browaeys vindt dit een extra troef: “We moeten niet altijd de gevestigde waarden bovenhalen als het gaat om Vlaams ondernemerschap. Als ik kijk naar mijn mededeelnemers, kan ik alleen maar blij zijn dat een nieuwe generatie ondernemers klaar staat en al successen boekt. Natuurlijk is de weg nog lang, maar dat is net het leuke aan ondernemen. Er zijn altijd nieuwe targets en ambities”, besluit hij.

Jonge Wolven is vanaf maandag 31 augustus rond 20.30u te zien op VTM.