Dating & Debating 26/03/2020

Dating & Debating 26/03/2020
Dag Start Academy-deelnemers
 
Zoals jullie weten, kan de dating & debating-sessie niet fysiek georganiseerd worden vanwege het Coronavirus. In plaats van fysiek samen te komen op 26/03/2020, organiseren we een pitch webinar en online / telefonische gesprekken met experten uit verschillende domeinen (legal, business plan, finance en marketing).
 
We gebruiken Facebook Live om het pitch webinar uit te zenden. Het webinar verschijnt op 26/03/2020 om 19u00 in de Facebook-groep: Start Academy #SA2020.
 
De online / telefonische gesprekken met de experten moet je op voorhand aanvragen, dit kan tot en met woensdag 25/03 om 12u00. Check je mailbox om je in te schrijven!
Schrijf je enkel in indien je 100% zeker weet dat je de expert zal bellen / skypen!!! Onze experten maken hun avond hiervoor vrij, we willen hen niet teleurstellen!
 
OPGELET!!! Het gesprek vindt NIET met het hele team plaats! Bespreek eerst met je teamgenoten wie het gesprek met de expert zal voeren. Verzamel al jullie vragen voor de expert op voorhand!
 
OPGELET!!! Je bent zelf verantwoordelijk om de expert te contacteren. Dit betekent dat jij moet bellen / skypen naar de expert! De contactgegevens van de expert kan je terugvinden in de inschrijvingstool.
 
Contacteer ons gerust indien je nog vragen hebt! Wij beantwoorden deze graag!