Alumnus in de kijker: MicroFlavours

Alumnus in de kijker: MicroFlavours

Deelnemen aan Start Academy opent heel wat deuren. Kijk maar naar MicroFlavours, de start-up van Tom en Dario. In 2018 namen Tom en Dario deel aan Start Academy, ze wilden steden meer zelfvoorzienend maken door de productie van groenten terug naar de steden te brengen.  Om deze missie waar te maken, stampten de jonge Brusselaars een moderne stadsboerderij die focust op het kweken van microgroenten uit de grond. Door de lokale productie en door de slimme technologieën slagen de Brusselaars er bovendien in om de ecologische voetafdruk van het kweken aanzienlijk te verkleinen.  Het ondernemingsidee van Tom en dario viel letterlijk en figuurlijk in de smaak, ze wonnen heel wat prijzen. Momenteel zijn de Brusselaars hun start-up nog steeds verder aan het ontwikkelen.