Uit ervaring...

"Start Academy focust op het DOEN. We werden geholpen en gecoacht om ons idee verder uit te werken. We gingen stapsgewijs vooruit, maakten een enorme evolutie mee en leerden veel nieuwe dingen. Het was bovendien zeer leuk!"
Laura Morel (UGent) – Recy-Call – Winnaar Start Academy 2018

"Start Academy was een echte springplank voor ons. Het gaf ons een boost om naar het volgende niveau te gaan!"
Djorgo Struyve (HoGent) - Boogo - Tweede plaats Start Academy 2018

"Start Academy was een nuttige, laagdrempelige en vooral ‘efficiënte’ wedstrijd, met respect voor mijn kostbare tijd als student-ondernemer. Ook de grote finale zal me nog lang bijblijven. Wat een stimulans voor jongeren om te ondernemen!”
Marie Van den Broeck (UGent) – MyAddOn – Start Academy Student-Ondernemer 2017

“Om te ondernemen moet je durven en vooral dóen. Start Academy helpt je om snel vooruitgang te maken, en je concept te blijven verbeteren. Kortom, de ideale wedstrijd en voorbereiding om je ondernemersdromen echt te lanceren!”
Quinten Vandermeulen (UGent en KU Leuven) – Move - Winnaar Start Academy 2017

“Als men mij vraagt wat het belangrijkste moment is in de geschiedenis van Omega Pharma, is mijn enige antwoord: de oprichting! Want was ik er niet op een dag aan begonnen, had ik al die unieke belevenissen van het ondernemen nooit kunnen ervaren. Een lach, een traan, heel veel zweet, maar steeds verrijkend. En had men mij nooit gevraagd in de jury van Start Academy te zetelen… Dus wil je een extra dimensie aan je leven geven en heb je een subliem idee, starten maar. En Start Academy biedt alle voordelen, zonder de nadelen. Succes!“
Marc Coucke - Stichter en CEO Omega Pharma - Gewezen juryvoorzitter

“Dromen Durven en Doen is de essentie van ondernemen. Dat Start Academy jongeren motiveert om ZELF te ondernemen en jullie begeleidt bij dit traject is een fantastische opportuniteit die jullie moeten grijpen! Succes! We kijken uit naar jullie projecten”.
Martine Reynaers – Managing Director Reynaers Aluminium - Gewezen juryvoorzitter