Pitch o' Clock

16 04

Pitch o' Clock Tijdens de Pitch o' Clock...
Wanneer: 18:00-21:00

16/04/2024 18:00 16/04/2024 21:00 Start-Academy Europe/Brussels Pitch o' Clock

Tijdens de Pitch o' Clock pitchen de geselecteerde teams / individuen het uitgewerkt ondernemingsidee voor een professionele jury die bestaat uit ondernemers, partners en alumni. De professionele jury bepaalt welke zes teams / individuen doorstromen naar de grote finale van Start Academy op basis van vooraf gecommuniceerde criteria. Elk team / individu krijgt 5 minuten tijd om het uitgewerkt ondernemingsidee aan de juryleden voor te stellen. Vervolgens krijgen de juryleden 3 minuten tijd om vragen te stellen.

De Pitch o’ Clock vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de halve finale, krijgen op voorhand een briefing via mail. Ontvang je geen mail? Dan heb je de Pitch o' Clock helaas niet gehaald. 

DD/MM/YYYY

Tijdens de Pitch o' Clock pitchen de geselecteerde teams / individuen het uitgewerkt ondernemingsidee voor een professionele jury die bestaat uit ondernemers, partners en alumni. De professionele jury bepaalt welke zes teams / individuen doorstromen naar de grote finale van Start Academy op basis van vooraf gecommuniceerde criteria. Elk team / individu krijgt 5 minuten tijd om het uitgewerkt ondernemingsidee aan de juryleden voor te stellen. Vervolgens krijgen de juryleden 3 minuten tijd om vragen te stellen.

De Pitch o’ Clock vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de halve finale, krijgen op voorhand een briefing via mail. Ontvang je geen mail? Dan heb je de Pitch o' Clock helaas niet gehaald.