Coachdag finalisten

29 04

Coachdag finalisten Tijdens de coachdag worden de...

29/04/2023 01:00 29/04/2023 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Coachdag finalisten

Tijdens de coachdag worden de zes finalisten klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2023. Tijdens deze dag krijgen de finalisten uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team / individu een persoonlijke sessie met een expert presentatietechnieken en een expert financieel plan.

De coachdag voor de finalisten vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de finale, krijgen op voorhand een briefing via mail. 

DD/MM/YYYY

Tijdens de coachdag worden de zes finalisten klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2023. Tijdens deze dag krijgen de finalisten uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team / individu een persoonlijke sessie met een expert presentatietechnieken en een expert financieel plan.

De coachdag voor de finalisten vindt plaats in Brussel achter gesloten deuren. De teams / individuen die doorstromen naar de finale, krijgen op voorhand een briefing via mail.