Deadline indienen pitchvideo's

18 04

Deadline indienen pitchvideo's Na afloop van het...
Wanneer: 12:00-12:00

18/04/2023 12:00 18/04/2023 12:00 Start-Academy Europe/Brussels Deadline indienen pitchvideo's

Na afloop van het begeleidingstraject krijgt elk team de kans om een pitchvideo van 4 minuten in te dienen. Een Vlajo-jury beoordeelt de pitchvideo’s op basis van vooropgestelde criteria. Op basis van deze criteria, selecteert de Vlajo-jury maximaal 12 teams die doorstromen naar de Pitch o’ Clock. 

Wil je een pitchvideo indienen? Maak dan een pitchvideo en zet deze (via een verborgen link) op Youtube. Stuur de Youtube-link uiterlijk op dinsdag 18/04/2023 om 12u00 's middags door naar julie.vanstraelen@vlajo.org.

Deadline: 
  • 12u00 's middags: indienen pitchvideo door (verborgen youtube-link) via mail door te sturen naar julie.vanstraelen@vlajo.org
DD/MM/YYYY

Na afloop van het begeleidingstraject krijgt elk team de kans om een pitchvideo van 4 minuten in te dienen. Een Vlajo-jury beoordeelt de pitchvideo’s op basis van vooropgestelde criteria. Op basis van deze criteria, selecteert de Vlajo-jury maximaal 12 teams die doorstromen naar de Pitch o’ Clock. 

Wil je een pitchvideo indienen? Maak dan een pitchvideo en zet deze (via een verborgen link) op Youtube. Stuur de Youtube-link uiterlijk op dinsdag 18/04/2023 om 12u00 's middags door naar julie.vanstraelen@vlajo.org.

Deadline: 
  • 12u00 's middags: indienen pitchvideo door (verborgen youtube-link) via mail door te sturen naar julie.vanstraelen@vlajo.org