Webinar sociale media en digitale marketing

mrt 08

Webinar sociale media en digitale marketing Doorheen het tweede webinar...
Wanneer: 19:00-20:00

08/03/2022 19:00 08/03/2022 20:00 Start-Academy Europe/Brussels Webinar sociale media en digitale marketing

Doorheen het tweede webinar krijg je de nodige tips & tricks om écht werk te maken van je bedrijfsverhaal. Een verhaal dat blijft plakken, indruk maakt en de juiste community kan (én zal) overtuigen. Je leert hoe je sociale media kan inzetten om een boost te geven aan jouw start-up. 

DD/MM/YYYY

Doorheen het tweede webinar krijg je de nodige tips & tricks om écht werk te maken van je bedrijfsverhaal. Een verhaal dat blijft plakken, indruk maakt en de juiste community kan (én zal) overtuigen. Je leert hoe je sociale media kan inzetten om een boost te geven aan jouw start-up.