Pitch o' clock

mrt 30

Pitch o' clock Tijdens deze sessie zal je je...
Wanneer: 18:30-21:30

30/03/2020 18:30 30/03/2020 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Pitch o' clock

Tijdens deze sessie zal je je idee (ondertussen gevalideerd in de markt, en verder uitgewerkt) pitchen voor een professionele jury. De jury is steeds samengesteld uit partners, ondernemers en managers. Op basis van de pitches zal de jury de 6 teams selecteren die doorgaan naar de grote finale. Je kiest zelf of je pitcht in Gent of Leuven. Hieronder kan je de locaties terugvinden.

Locatie Leuven: Vlajo - Kapeldreef 60 - 3001 Heverlee

Locatie: Provinciehuis - Gouvernementstraat 1 – 9000 Gent

DD/MM/YYYY

Tijdens deze sessie zal je je idee (ondertussen gevalideerd in de markt, en verder uitgewerkt) pitchen voor een professionele jury. De jury is steeds samengesteld uit partners, ondernemers en managers. Op basis van de pitches zal de jury de 6 teams selecteren die doorgaan naar de grote finale. Je kiest zelf of je pitcht in Gent of Leuven. Hieronder kan je de locaties terugvinden.

Locatie Leuven: Vlajo - Kapeldreef 60 - 3001 Heverlee

Locatie: Provinciehuis - Gouvernementstraat 1 – 9000 Gent