Kick-off Start Academy Gent

feb 18

Kick-off Start Academy Gent Tijdens deze kick-off, een...
Wanneer: 18:30-21:30

18/02/2020 18:30 18/02/2020 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Kick-off Start Academy Gent

Tijdens deze kick-off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang. Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: Provinciehuis - Gouvernementstraat 1 – 9000 Gent

DD/MM/YYYY

Tijdens deze kick-off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang. Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: Provinciehuis - Gouvernementstraat 1 – 9000 Gent