Start inschrijvingen deelnemers

okt 15

Start inschrijvingen deelnemers Vanaf 15 oktober kan je...

15/10/2018 01:00 15/10/2018 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Start inschrijvingen deelnemers

Vanaf 15 oktober kan je inschrijven als Start Academy deelnemer.
Registreer je hiertoe individueel op de www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijke dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot 15 februari!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team

DD/MM/YYYY

Vanaf 15 oktober kan je inschrijven als Start Academy deelnemer.
Registreer je hiertoe individueel op de www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijke dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot 15 februari!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team