Getuigenissen

“Start Academy was een nuttige, laagdrempelige en vooral ‘efficiënte’ wedstrijd, met respect voor mijn kostbare tijd als student-ondernemer. Ook de grote finale zal me nog lang bijblijven. Wat een stimulans voor jongeren om te ondernemen!”
Marie Van den Broeck – MyAddOn – UGent
Start Academy Student-Ondernemer 2017


“Om te ondernemen moet je durven en vooral dóen. Start Academy helpt je om snel vooruitgang te maken, en je concept te blijven verbeteren. Kortom, de ideale wedstrijd en voorbereiding om je ondernemersdromen echt te lanceren!”
Quinten Vandermeulen – Move - UGent en KU Leuven
Winnaar Start Academy 2017


"Een fantastische uitdaging boordevol leerrijke workshops, pitch battles en experts die ons gedurende de volledige academy hebben gestuurd. Doordat alles toegepast werd op ons eigen project en het geplaatst werd in een competitief kader, konden we ons idee steeds beter uitwerken tot een mooi resultaat."
Matthias Rammeloo - WeCare
3e plaats Start Academy 2015-2016


“Het is een unieke ervaring om met je eigen idee aan de slag te gaan. Via Start Academy wordt je daarbij in elke stap gecoacht. Dankzij al de feedback die we kregen konden we ons idee telkens verder uitwerken tot YUVi veel meer werd dan gewoon een concept op een blaadje papier. Een aanrader voor iedereen met ondernemingszin.” Bram Plasmans – YUVi – KULeuven
Winnaar Start Academy 2015-2016


“Voor de yUVi-bracelet is zeker een markt weggelegd. De jury gelooft heel sterk in dit product, maar des te meer in het team dat ervoor zal zorgen dat die markt aangeboord kan worden en het product gerealiseerd zal worden”
Bernard Janssen - ING België
ing
Lees het yUVI-persartikel


“Dromen Durven en Doen is de essentie van ondernemen. Dat Start Academy jongeren motiveert om ZELF te ondernemen en jullie begeleidt bij dit traject is een fantastische opportuniteit die jullie moeten grijpen! Succes! We kijken uit naar jullie projecten”.
Martine Reynaers – Managing Director Reynaers Aluminium
Gewezen juryvoorzitter


“Beduidend minder jonge mensen dan in de ons omringende landen starten in Vlaanderen hun eigen bedrijfje. Spijtig want onze economie heeft verse zuurstof van jonge ondernemers nodig. En wat is er intenser of geeft er meer voldoening dan je eigen baby te verwekken en hem nadien te verzorgen en te zien opgroeien? Start Academy biedt het platform en spoort jonge mensen aan om hun lot in eigen handen te nemen. Een schitterend initiatief! Grijp je kans!“
Wouter Torfs - CEO Torfs
Juryvoorzitter editie 2013-2014


marc_coucke“Als men mij vraagt wat het belangrijkste moment is in de geschiedenis van Omega Pharma, is mijn enige antwoord: de oprichting! Want was ik er niet op een dag aan begonnen, had ik al die unieke belevenissen van het ondernemen nooit kunnen ervaren. Een lach, een traan, heel veel zweet, maar steeds verrijkend. En had men mij nooit gevraagd in de jury van Start Academy te zetelen… Dus wil je een extra dimensie aan je leven geven en heb je een subliem idee, starten maar. En Start Academy biedt alle voordelen, zonder de nadelen. Succes!“
Marc Coucke - Stichter en CEO Omega Pharma
Juryvoorzitter editie 2012-2013


Navigeer snel naar...

   

© 2011 - 2018 VIA FUTURA