Beschrijving Start Academy

 

Heb jij een briljant idee? Is ondernemen je tweede natuur? Heb jij zin om tijdens je studies je eigen project op te starten? Schrijf je dan in voor Start Academy! Wie weet win jij er €1.500 mee? 

Start Academy is een combinatie van een ideeënwedstrijd en een begeleidingstraject voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee. DOEN staat centraal tijdens Start Academy. Je duikt de markt in om te ontdekken welk potentieel in jouw idee zit. Hierbij word je begeleid door een persoonlijke coachen een reeks van experts.

Start Academy start van zodra je ingeschreven bent en loopt tot april 2021. Vanaf februari 2021 doe je relevante inzichten op tijdens diverse workshops en webinars. Deelname aan de workshops en webinars is niet verplicht maar wordt wel sterk aangeraden! Tijdens de pitch o' clock selecteert een professionele jury - op basis van vooraf gecommuniceerde criteria - de 6 beste teams, deze teams stromen door naar de finale van Start Academy. 

Je kan zowel individueel als in team (maximaal zes personen) deelnemen aan Start Academy. Deelname is gratis en meer dan waardevol! 

Niet twijfelen, gewoon doen!