ING & Starters

ING & Starters
Je broedt al een hele tijd op een briljant idee, hebt de guts om dit idee uit te werken tot een succesvol product en tonnen energie om er voluit voor te gaan. Maar dan slaat de twijfel toe. Wat met het business plan? Welke administratieve stappen moet ik nemen? Kan ik beroep doen op subsidies of premies? Noem maar op, waar begin je?
 
Op dat moment biedt onze partner ING soelaas. Ze hebben niet enkel een financieel interessant pakket voor startende ondernemingen. Op hun website staat er ook heel wat studiemateriaal ter beschikking. Podcasts, webinars en artikels over het leven en de uitdagingen als ondernemer. Van tips rond het opstellen van je business plan tot een kei worden in het evenwicht tussen werk en privé.
 
 
Klik hier om het volledige aanbod te ontdekken!