Coachdag finalisten Start Academy

apr 23

Coachdag finalisten Start Academy Behoor jij tot één van de...

23/04/2022 01:00 23/04/2022 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Coachdag finalisten Start Academy

Behoor jij tot één van de zes finalisten van Start Academy? Proficiat! Speciaal voor de finalisten organiseren we op zaterdag 22 april 2022 een coachdag in Brussel. 

Tijdens deze coachdag word je klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2022. Tijdens deze dag krijg je uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team een persoonlijke sessie met een expert pitchen en een expert financieel plan. Samen met de experten sleutel je aan je pitch en je financieel plan zodat je de beste versie van jezelf in de finale kan geven. 

Programma: 

  • 9u30 - 18u00: coachdag finalisten 

Locatie: 

  • Nijverheidsstraat 52, 1000 Brussel 
DD/MM/YYYY

Behoor jij tot één van de zes finalisten van Start Academy? Proficiat! Speciaal voor de finalisten organiseren we op zaterdag 22 april 2022 een coachdag in Brussel. 

Tijdens deze coachdag word je klaargestoomd voor de grote finale van Start Academy 2022. Tijdens deze dag krijg je uitleg over hoe de finale van Start Academy zal verlopen. Vervolgens krijgt elk team een persoonlijke sessie met een expert pitchen en een expert financieel plan. Samen met de experten sleutel je aan je pitch en je financieel plan zodat je de beste versie van jezelf in de finale kan geven. 

Programma: 

  • 9u30 - 18u00: coachdag finalisten 

Locatie: 

  • Nijverheidsstraat 52, 1000 Brussel