Inspiratiesessie pitchen + dating & debating Gent

mrt 30

Inspiratiesessie pitchen + dating & debating Gent Bij de uitwerking van je...
Wanneer: 18:30-21:30

30/03/2022 18:30 30/03/2022 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Inspiratiesessie pitchen + dating & debating Gent

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op maandagavond 28 maart een inspiratiesessie pitchen en dating & debating in Gent. 

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, Jensen Vercamer van Voka deelt zijn tips & tricks voor een krachtige pitch. 

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen. In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: inspiratiesessie pitchen 
  • 19u30 – 21u30: expertenzone
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone 

Locatie:

  • Gouvernementstraat 1, 9000 Gent
DD/MM/YYYY

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op maandagavond 28 maart een inspiratiesessie pitchen en dating & debating in Gent. 

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, Jensen Vercamer van Voka deelt zijn tips & tricks voor een krachtige pitch. 

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen. In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: inspiratiesessie pitchen 
  • 19u30 – 21u30: expertenzone
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone 

Locatie:

  • Gouvernementstraat 1, 9000 Gent