Inspiratiesessie pitchen + dating & debating

mrt 28

Inspiratiesessie pitchen + dating & debating Bij de uitwerking van je...
Wanneer: 18:30-21:30

28/03/2022 18:30 28/03/2022 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Inspiratiesessie pitchen + dating & debating

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op maandagavond 28 maart  een Dating & Debating-sessie in Leuven. 

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, Nathalie De Schepper van Voka deelt haar tips & tricks voor een krachtige pitch.

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen. In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: inspiratiesessie pitchen 
  • 19u30 – 21u30: expertenzone
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone 

Locatie:

  • VAC Leuven: Diestsepoort 6, 3000 Leuven
DD/MM/YYYY

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op maandagavond 28 maart  een Dating & Debating-sessie in Leuven. 

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, Nathalie De Schepper van Voka deelt haar tips & tricks voor een krachtige pitch.

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen. In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: inspiratiesessie pitchen 
  • 19u30 – 21u30: expertenzone
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone 

Locatie:

  • VAC Leuven: Diestsepoort 6, 3000 Leuven