Webinar sociaal en duurzaam ondernemen

mrt 15

Webinar sociaal en duurzaam ondernemen Duurzaamheid wordt steeds...
Wanneer: 19:00-20:00

15/03/2022 19:00 15/03/2022 20:00 Start-Academy Europe/Brussels Webinar sociaal en duurzaam ondernemen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dit is ook zo in de ondernemerswereld, de maatschappij verwacht dat nieuwe en bestaande bedrijven op een duurzame en sociale wijze ondernemen. In het derde webinar krijg je een introductie over duurzaam en sociaal ondernemen zodat je met deze principes rekening kan houden bij de uitwerking van je start-up. 

DD/MM/YYYY

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dit is ook zo in de ondernemerswereld, de maatschappij verwacht dat nieuwe en bestaande bedrijven op een duurzame en sociale wijze ondernemen. In het derde webinar krijg je een introductie over duurzaam en sociaal ondernemen zodat je met deze principes rekening kan houden bij de uitwerking van je start-up.