Kick-off Start Academy Gent

feb 22

Kick-off Start Academy Gent Tijdens deze kick-off wordt...
Wanneer: 18:30-21:00

22/02/2022 18:30 22/02/2022 21:00 Start-Academy Europe/Brussels Kick-off Start Academy Gent

Tijdens deze kick-off wordt het Start Academy-traject officieel afgetrapt. We starten deze ondernemende avond met een inleiding over het Start Academy-traject. Vervolgens leer je - vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een businessidee – een businessmodel op een eenvoudige wijze structureren en voorstellen. Op het einde is er ruimte om te netwerken met ondernemende studenten. 

DD/MM/YYYY

Tijdens deze kick-off wordt het Start Academy-traject officieel afgetrapt. We starten deze ondernemende avond met een inleiding over het Start Academy-traject. Vervolgens leer je - vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een businessidee – een businessmodel op een eenvoudige wijze structureren en voorstellen. Op het einde is er ruimte om te netwerken met ondernemende studenten.