Deadline inschrijvingen Start Academy 2022

feb 18

Deadline inschrijvingen Start Academy 2022 Tot vrijdag 18 februari...

18/02/2022 01:00 18/02/2022 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Deadline inschrijvingen Start Academy 2022

Tot vrijdag 18 februari 2022 kan je je inschrijven als Start Academy-deelnemer!

Surf als de bliksem naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student.

Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Alvast heel veel succes! 

DD/MM/YYYY

Tot vrijdag 18 februari 2022 kan je je inschrijven als Start Academy-deelnemer!

Surf als de bliksem naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student.

Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Alvast heel veel succes!