Start inschrijvingen Start Academy 2022

nov 08

Start inschrijvingen Start Academy 2022 Vanaf maandag...

08/11/2021 01:00 08/11/2021 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Start inschrijvingen Start Academy 2022

Vanaf maandag 8 november 2021 kan je je inschrijven als Start Academy- deelnemer! Surf naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren als deelnemend student. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot  vrijdag 18 februari 2022! Go for it!

DD/MM/YYYY

Vanaf maandag 8 november 2021 kan je je inschrijven als Start Academy- deelnemer! Surf naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren als deelnemend student. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot  vrijdag 18 februari 2022! Go for it!