Coachdag finalistenteams

apr 03

Coachdag finalistenteams De zes geselecteerde...

03/04/2021 01:00 03/04/2021 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Coachdag finalistenteams

De zes geselecteerde finalisten komen samen voor een coachdag. Tijdens deze dag worden de finalisten klaargestoomd voor de finale, ze krijgen onder andere een sessie over het opstellen ven een pitch deck en ze krijgen een training met betrekking tot presentatietechnieken. Tot slot nemen ze hun financieel plan onder de loep samen met een expert. 

DD/MM/YYYY

De zes geselecteerde finalisten komen samen voor een coachdag. Tijdens deze dag worden de finalisten klaargestoomd voor de finale, ze krijgen onder andere een sessie over het opstellen ven een pitch deck en ze krijgen een training met betrekking tot presentatietechnieken. Tot slot nemen ze hun financieel plan onder de loep samen met een expert.