Deadline pitch o' clock

mrt 23

Deadline pitch o' clock Door Covid 19 kan de pitch...
Wanneer: 12:00-12:00

23/03/2021 12:00 23/03/2021 12:00 Start-Academy Europe/Brussels Deadline pitch o' clock

Door Covid 19 kan de pitch o' clock niet fysiek georganiseerd worden. Elk team dient ten laatste op dinsdag 23/03/2021 om 12u00 een pitchfilmpje in waarin het uitgewerkt ondernemingsidee toegelicht wordt. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Het pitchfilmpje wordt via WeTransfer doorgestuurd naar julie.vanstraelen@vlajo.org. 

De pitchfilmpjes worden beoordeeld door een professionele jury op basis van vooraf vastgelegde criteria. De jury bestaat uit ondernemers, partners en alumni. De jury bepaalt welke zes teams doorstromen naar de finale van SA. 

DD/MM/YYYY

Door Covid 19 kan de pitch o' clock niet fysiek georganiseerd worden. Elk team dient ten laatste op dinsdag 23/03/2021 om 12u00 een pitchfilmpje in waarin het uitgewerkt ondernemingsidee toegelicht wordt. Het filmpje mag maximaal 4 minuten duren. Het pitchfilmpje wordt via WeTransfer doorgestuurd naar julie.vanstraelen@vlajo.org. 

De pitchfilmpjes worden beoordeeld door een professionele jury op basis van vooraf vastgelegde criteria. De jury bestaat uit ondernemers, partners en alumni. De jury bepaalt welke zes teams doorstromen naar de finale van SA.