Dating & Debating (online event)

mrt 18

Dating & Debating (online event) Bij de uitwerking van je...
Wanneer: 18:30-21:30

18/03/2021 18:30 18/03/2021 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Dating & Debating (online event)

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op donderdagavond 18 maart  een online Dating & Debating-sessie. We starten deze sessie met een workshop pitchen. Vervolgens kan je te rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: pitchsessie
  • 19u30 – 21u30: gesprekken met experten

Link naar online pitchworkshop: 

Microsoft Teams-vergadering
Neem deel via uw computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
DD/MM/YYYY

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op donderdagavond 18 maart  een online Dating & Debating-sessie. We starten deze sessie met een workshop pitchen. Vervolgens kan je te rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). 

Programma: 

  • 18u30 – 19u30: pitchsessie
  • 19u30 – 21u30: gesprekken met experten

Link naar online pitchworkshop: 

Microsoft Teams-vergadering
Neem deel via uw computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering