Webinar marktbevraging

mrt 02

Webinar marktbevraging Tijdens het eerste webinar...
Wanneer: 19:00-20:30

02/03/2021 19:00 02/03/2021 20:30 Start-Academy Europe/Brussels Webinar marktbevraging

Tijdens het eerste webinar ontdek je hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken te voeren in de markt. Vervolgens ga je op basis van deze gesprekken je model aanpassen en opnieuw valideren en een eerste basisversie marktklaar maken. Kortom, je wordt klaargestoomd om langzaam - stap voor stap - de markt te betreden met je aanbod.  

Programma: 

  • 19u00 – 20u00: webinar marktbevraging
  • 20u00 – 20u30: vragenronde 

Link:

Microsoft Teams-vergadering
Neem deel via uw computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering
 
DD/MM/YYYY

Tijdens het eerste webinar ontdek je hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken te voeren in de markt. Vervolgens ga je op basis van deze gesprekken je model aanpassen en opnieuw valideren en een eerste basisversie marktklaar maken. Kortom, je wordt klaargestoomd om langzaam - stap voor stap - de markt te betreden met je aanbod.  

Programma: 

  • 19u00 – 20u00: webinar marktbevraging
  • 20u00 – 20u30: vragenronde 

Link:

Microsoft Teams-vergadering
Neem deel via uw computer of mobiele app
Klik hier om deel te nemen aan de vergadering