Start inschrijvingen Start Academy 2021

nov 09

Start inschrijvingen Start Academy 2021 Vanaf maandag 9 november 2020...

09/11/2020 01:00 09/11/2020 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Start inschrijvingen Start Academy 2021

Vanaf maandag 9 november 2020 kan je je inschrijven als Start Academy- deelnemer! Surf naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren als deelnemend student. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot maandag 15 februari 2021!

DD/MM/YYYY

Vanaf maandag 9 november 2020 kan je je inschrijven als Start Academy- deelnemer! Surf naar https://www.start-academy.be/registreren en registreer je als deelnemend student. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren als deelnemend student. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot maandag 15 februari 2021!