Webinar running lean - marktbevraging

feb 25

Webinar running lean - marktbevraging Tijdens de eerste webinar...
Wanneer: 19:00-20:30

25/02/2020 19:00 25/02/2020 20:30 Start-Academy Europe/Brussels Webinar running lean - marktbevraging

Tijdens de eerste webinar ontdek je - aan de hand van de running lean methode - hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken te voeren in de markt. Vervolgens ga je op basis van deze gesprekken je model aanpassen en opnieuw valideren en een eerste basisversie marktklaar maken. Kortom, je wordt tijdens deze sessie klaargestoomd om langzaam aan - stap voor stap - de markt te betreden met je aanbod.  

DD/MM/YYYY

Tijdens de eerste webinar ontdek je - aan de hand van de running lean methode - hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken te voeren in de markt. Vervolgens ga je op basis van deze gesprekken je model aanpassen en opnieuw valideren en een eerste basisversie marktklaar maken. Kortom, je wordt tijdens deze sessie klaargestoomd om langzaam aan - stap voor stap - de markt te betreden met je aanbod.