Start inschrijvingen Start Academy

okt 07

Start inschrijvingen Start Academy Vanaf maandag 7 oktober...

07/10/2019 01:00 07/10/2019 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Start inschrijvingen Start Academy

Vanaf maandag 7 oktober 2019 kan je inschrijven als Start Academy deelnemer. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot vrijdag 14 februari 2020!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team

DD/MM/YYYY

Vanaf maandag 7 oktober 2019 kan je inschrijven als Start Academy deelnemer. Registreer je hiertoe individueel op www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid zich te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijk dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren. Inschrijven kan tot vrijdag 14 februari 2020!

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team