Webinar Running Lean methode - marktbevraging

feb 28

Webinar Running Lean methode - marktbevraging Peter Wellens licht toe hoe...
Wanneer: 18:30-20:00

28/02/2019 18:30 28/02/2019 20:00 Start-Academy Europe/Brussels Webinar Running Lean methode - marktbevraging

Peter Wellens licht toe hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat, gebaseerd op de Running Lean methode. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken in de markt, dan aanpassen, en opnieuw valideren. Je gaat ook een eerste basisversie marktklaar maken, en zo langzaam aan, stap voor stap, de markt betreden met je aanbod.

DD/MM/YYYY

Peter Wellens licht toe hoe je met je businessmodel verder aan de slag gaat, gebaseerd op de Running Lean methode. Je gaat je model valideren door gerichte gesprekken in de markt, dan aanpassen, en opnieuw valideren. Je gaat ook een eerste basisversie marktklaar maken, en zo langzaam aan, stap voor stap, de markt betreden met je aanbod.