Kick-off Start Academy (Leuven)

feb 19

Kick-off Start Academy (Leuven) Tijdens deze kick off, een...
Wanneer: 18:30-21:30

19/02/2019 18:30 19/02/2019 21:30 Start-Academy Europe/Brussels Kick-off Start Academy (Leuven)

Tijdens deze kick off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang . Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: bij Vlajo in Heverlee (Kapeldreef 60)

DD/MM/YYYY

Tijdens deze kick off, een eerste officiële avondactiviteit, trekken we de Start Academy wedstrijd op gang . Vanuit de overtuiging dat enkel de markt kan oordelen over de levensvatbaarheid van een business idee, leren we een manier om een businessmodel eenvoudig te structureren en voor te stellen (het Lean Canvas Model), om dat later af te toetsen in de markt.

Locatie: bij Vlajo in Heverlee (Kapeldreef 60)