Deadline inschrijvingen deelnemers

feb 15

Deadline inschrijvingen deelnemers Tot vandaag kan je...

15/02/2019 01:00 15/02/2019 01:00 Start-Academy Europe/Brussels Deadline inschrijvingen deelnemers

Tot vandaag kan je inschrijven als Start Academy deelnemer! Doe dit dus voor het verstrijken van de deadline.

Registreer je hiertoe individueel op de www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijke dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team

DD/MM/YYYY

Tot vandaag kan je inschrijven als Start Academy deelnemer! Doe dit dus voor het verstrijken van de deadline.

Registreer je hiertoe individueel op de www.start-academy.be. Indien je met meerdere teamleden deelneemt, dient elk teamlid te registreren. Na individuele registratie heb je toegang tot je persoonlijke dashboard. Daarop vind je alle informatie en instructies over je deelname, en wat je te doen staat. Zo dient één van de teamleden het project te registreren. En zo kan je één van de beschikbare coaches selecteren.

Welkom in Start Academy!

Het Start Academy-team